Behang

Wat is behang?

 

Niks is mooier dan de warmte van behang. Een neutrale kleur of een echte eyecatcher. De keuze is ontzettend groot. Behang brengt gelijk sfeer aan uw woning.

De collectie

In deze wereld waar alles draait om tijd, in een wereld waar alles aan het versnellen is moet je ook de tijd kunnen nemen om te genieten. De behang collectie’s van Ubo Kok bieden een omgeving voor onbetaalbare momenten.

De collectie’s worden gevoed door vele inspiratiebronnen, elk ontwerp, elke textuur en kleur zijn de basis voor een reis. De kleurspecialisten en stylisten perfectioneren tot in de kleinste details om artistieke emoties, unieke en uitzonderlijke momenten te vereeuwigen. Ze openbaren de essentie van de kunst van de tijd of liever gezegd de tijdloosheid.

De merken

We hebben een groot scala aan behang. Van de luxe merken zoals Arte en Artdeco.

 

Alvast wat ideeën

Veelgestelde vragen over behang

Waarom kiezen voor behang?

Waarom kiezen voor verf als je ook kan kiezen voor behang. Met behang geef je een ruimte sfeer. Dat geldt niet alleen voor grote ruimtes, waar je met behang eenvoudig de lange muren kunt doorbreken, maar ook voor kleine ruimtes. Met het perfecte behang maak je een kamer ogenschijnlijk groter, breder of lichter.

Ik heb geen ervaring in behangen, wat nu?

Bij Wooncentrum Ubo Kok hebben we professionele behangers die je woon-, eet of slaapkamer omtoveren tot een paradijs.

Moet ik oud behang eerst verwijderen?

De muur moet droog, vlak, licht absorberend en zuiver zijn. Daarnaast moet hij een neutrale en uniforme kleur hebben. Voor een vlekkeloze afwerking moet je het oude papier dus eerst verwijderen.

Hoe komt het dat je bij sommige behangsoorten duidelijk de naden ziet?

Sommige soorten behang of muurbekleding zijn met de hand gemaakt en/of vervaardigd uit echte natuurproducten. Elke meter is uniek en er is geen herhalend patroon. Je zal dus duidelijk de verschillende banen zien. Dit is een bedoeld effect dat de authentieke charme van de muurbekleding benadrukt.

Mijn behang ruikt. Hoe lang blijft deze geur hangen?

Het meeste behang geeft een geur af na het behangen. Dit komt door het aanbrengen van de lijm op het behang. Deze geur zal verminderen gedurende de droogperiode. Met een goede ventilatie verdwijnt de geur binnen enkele dagen volledig.

Interieuradvies

Komt u er zelf niet uit? Vraagt u zich af wat er allemaal mogelijk is? Lukt het niet om de perfecte combinatie te maken? Of geeft u het gewoon graag uit handen. Wij geven u graag advies.

Contact gegevens

Adres

Marktplein 24
1972 GB IJmuiden

Contact

0255 536060
info@ubokok.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:30
Woensdag 10:00 – 17:30
Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

’s avonds op afspraak

Kom in contact