Duorolgordijnen

Wat zijn duorolgordijnen?

 

Of je nu kiest voor voor een duorolgordijn in een uitgesproken kleur of juist ingetogen kleur, we kunnen je garanderen dat elk duorolgordijn jouw interieur zal veranderen. De strakke horizontale banen benadrukken de lengte van je ramen en laten jouw woning groter lijken. Ze zijn het perfecte decor voor iedere kamer, of het nu is om te eten, te slapen of te werken.

Het duorolgordijn bestaat uit twee stoflagen met transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen langs elkaar heen te bewegen kun je de gewenste lichtinval gemakkelijk bepalen en varieer je van:

– open, voor een vrij uitzicht

– halfopen, voor gefilterde lichtinval

– gesloten, voor maximale lichtwering

De duorolgordijnen kun je geheel samenstellen naar wens. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende transparanties en kleuren. Je kunt ze afstijlen met een ronde of vierkante koof en je kunt kiezen uit een ronde of vierkante onderlat. De koof en onderafwerking zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

Alvast wat ideeën

Eigenschappen van duorolgordijnen

Duorolgordijnen bestaan uit twee lagen stof met transparante en ondoorzichtige banen. Door de twee lagen langs elkaar te bewegen, kun je de gewenste lichtinval en privacy regelen. Hierdoor bieden duorolgordijnen een combinatie van de functionaliteit van rolgordijnen en jaloezieën in één product.
Met duorolgordijnen kun je eenvoudig switchen tussen een open, lichtdoorlatende stand en een gesloten, verduisterende stand. Dit maakt het mogelijk om overdag te genieten van natuurlijk licht terwijl je toch privacy behoudt, en 's avonds de ruimte volledig te verduisteren voor een goede nachtrust.
Duorolgordijnen hebben een eigentijds en strak ontwerp dat past bij verschillende interieurstijlen. De afwisseling tussen transparante en ondoorzichtige banen creëert een moderne en minimalistische uitstraling. Met diverse kleuren en stoffen beschikbaar, kun je duorolgordijnen eenvoudig afstemmen op de inrichting van jouw huis en persoonlijke voorkeuren.

Veelgestelde vragen over duorolgordijnen

Wat is het voordeel van duogordijnen?

Door de transparante en niet-transparante banen langs elkaar heen te schuiven kun je drie verschillende standen creëren en varieer je van: open voor een vrij uitzicht, halfopen voor een gefilterde lichtinval en gesloten voor maximale lichtwering.

Uit wat voor soorten stoffen kan ik kiezen?

Met het duo rolgordijn haal je een echte eyecatcher in huis. Duo rolgordijnen mogen gezien worden en dit kan dan ook in je hele huis! De collectie bevat transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen waardoor je ze toe kunt passen in iedere kamer.

Kan ik ook kiezen voor een trendykleur?

Goed nieuws: naast de o zo fijne basickleuren zijn onze duo rolgordijnen ook verkrijgbaar in de laatste trendkleuren. Met meer dan 89 kleuren hebben we ze effen of juist met een uitgesproken kleur of dessin.

Is een duorolgordijn geschikt voor de slaapkamer?

De collectie duo rolgordijnen bevat verduisterende stoffen en zijn daardoor perfect voor de slaapkamer. De speciale verduisterende onderlat zorgt ervoor dat de stoffen strak tegen elkaar aanzitten waardoor er nauwelijks licht  doorheen komt. Zo heb je maximale verduistering en kun je heerlijk slapen!

Hebben jullie een montage- en meetservice?

Bij Wooncentrum Ubo Kok meten we gratis in en komen onze top monteurs het gewenste product nauwkeurig monteren.  

 

Interieuradvies

Komt u er zelf niet uit? Vraagt u zich af wat er allemaal mogelijk is? Lukt het niet om de perfecte combinatie te maken? Of geeft u het gewoon graag uit handen. Wij geven u graag advies.

Contact gegevens

Adres

Marktplein 24
1972 GB IJmuiden

Contact

0255 536060
info@ubokok.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:30
Woensdag 10:00 – 17:30
Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

’s avonds op afspraak

Kom in contact