Wooncentrum Ubo Kok

Wij zijn er voor uw interieur.

Interieuradvies

Wij maken het graag zo makkelijk mogelijk voor u. Naast het adviseren in onze winkel, bieden wij ook de mogelijkheid om een afspraak aan huis te maken.  

Samen zullen wij een aantal stappen doorlopen om een beter beeld te creëren van uw wensen en onze mogelijkheden.

Woonwensen en adviesmogelijkheden

Wat zijn u woonwensen en wat zijn hierbij onze adviesmogelijkheden?

Allereerst zullen we kijken naar uw wensen. Waar ben u naar op zoek en wat verwacht u bij ons te kunnen vinden? Het is belangrijk om te kijken naar wat er allemaal mogelijk is. Zowel binnen onze mogelijkheden als bij u thuis!

Woonstijl en sfeerimpressie

Welke woonstijl past er bij u?

Om een keuze te maken uit onze producten is het fijn om te weten welke woonstijl er bij u past. Dit geeft ons een duidelijker beeld en zo kunnen we beter zien naar welke sfeer u op zoek bent.

Het vinden van de woonstijl gaat voornamelijk via foto’s maar dit kan ook doormiddel van onze eigen producten. Houdt u bijvoorbeeld heel erg van linnen en valt u gelijk op een grove houten vloer, dan heeft u waarschijnlijk een landelijke stijl.

Kleur-, materiaal- en productkeuze

Samen gaan we opzoek naar welke kleuren en materialen het beste bij u passen. Wat wilt u liever niet en wat spreekt u juist heel erg aan?

Uiteindelijke zal er een kleur en materialen plan uit onstaan.

We nemen hierin ook door welke keuze u allemaal heeft aan producten. Misschien is er een product waarvan u het bestaan niet wist of waarvan u dacht dat het bij u thuis niet mogelijk zou zijn, hierover informeren en helpen wij u graag om tot het beste en mooiste resultaat te komen.

Plan van aanpak

De kleuren en materialen zijn uitgezocht en van de gekozen producten maken we een moodboard zodat u goed kunt zien hoe de producten samen tot een geheel komen.

 

 

 

 

 

Contact gegevens

Adres

Marktplein 24
1972 GB IJmuiden

Contact

0255 536060
info@ubokok.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:30
Woensdag 10:00 – 17:30
Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

’s avonds op afspraak

Kom in contact