Traprenovatie

Wat is traprenovatie? 

Iedere trap is uniek, dus ook iedere traprenovatie. Van een romantische tot een luxe uitstraling, je bepaalt zelf welke look je de trap wilt geven. Ga je liever voor industrieel strak? Wij beschikken over de meest uitgebreide traprenovatie collectie. De mogelijkheden zijn bijna oneindig in materialen, kleuren en afwerking. 

 

Veelgestelde vragen over traprenovatie

Wat is traprenovatie en waarom zou ik het overwegen?

Traprenovatie is het vernieuwen en upgraden van jouw bestaande trap zonder de hele trap te vervangen. Het is een kosteneffectieve en duurzame oplossing om jouw trap een geheel nieuwe uitstraling te geven, met behoud van de bestaande constructie.

Welke materialen kunnen worden gebruikt voor traprenovatie?

Bij Wooncentrum Ubo Kok bieden we diverse traprenovatiematerialen aan, zoals hout, laminaat, PVC en overzettreden met diverse afwerkingen. Elk materiaal heeft unieke eigenschappen en stijlen om aan jouw smaak en behoeften te voldoen.

Hoe lang duurt een traprenovatie gemiddeld?

De duur van een traprenovatie varieert afhankelijk van de grootte en complexiteit van de trap, evenals het gekozen materiaal. Gemiddeld duurt een traprenovatie tussen de 1 en 3 dagen.

Kan ik traprenovatie zelf uitvoeren, of moet ik het door professionals laten doen?

Hoewel sommige mensen ervoor kiezen om zelf een traprenovatie uit te voeren, raden we aan om het door professionals te laten doen. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een nauwkeurige en hoogwaardige installatie, waardoor je verzekerd bent van een prachtig resultaat.

Wat zijn de voordelen van traprenovatie ten opzichte van het vervangen van de trap?

Traprenovatie biedt tal van voordelen, zoals kostenbesparing, minder overlast tijdens de installatie, behoud van de bestaande trapconstructie en een snellere installatietijd. Bovendien kan traprenovatie een duurzame optie zijn door materialen opnieuw te gebruiken en zo bij te dragen aan milieuvriendelijker wonen.

Interieuradvies

Komt u er zelf niet uit? Vraagt u zich af wat er allemaal mogelijk is? Lukt het niet om de perfecte combinatie te maken? Of geeft u het gewoon graag uit handen. Wij geven u graag advies.

Contact gegevens

Adres

Marktplein 24
1972 GB IJmuiden

Contact

0255 536060
info@ubokok.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:30
Woensdag 10:00 – 17:30
Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

’s avonds op afspraak

Kom in contact