Rolluiken

Wat is een rolluik?

Ervaar het beste op het gebied van buitenzonwering met onze rolluiken. Deze veelzijdige en stijlvolle oplossing biedt uitstekende bescherming tegen zonlicht, warmte, geluid, en nieuwsgierige blikken van buitenaf. Onze rolluiken zijn niet alleen functioneel, maar ook veilig en isolerend, waardoor ze zorgen voor een comfortabele en energiezuinige omgeving. Met diverse kleuren en afwerkingen passen onze rolluiken naadloos bij jouw woning en bieden ze tevens een extra laag van privacy en veiligheid. Kies voor onze maatwerk rolluiken en ontdek de perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit voor jouw huis.

 

Veelgestelde vragen over rolluiken

Wat zijn rolluiken en waarom zou ik ze overwegen?

Rolluiken zijn een vorm van buitenzonwering die bestaan uit horizontale lamellen die verticaal voor het raam worden geplaatst. Ze bieden tal van voordelen, zoals het blokkeren van zonlicht, geluid en inkijk van buitenaf, het reguleren van de binnentemperatuur, het verbeteren van de isolatie, en het vergroten van de privacy en veiligheid van je huis.

Zorgen rolluiken voor extra veiligheid in mijn woning?

Ja, rolluiken bieden een extra laag van veiligheid voor je huis. Als ze volledig gesloten zijn, zorgen ze ervoor dat inbrekers moeilijker toegang krijgen tot je woning, waardoor ze een afschrikmiddel zijn tegen inbraak en vandalisme.

Kan ik rolluiken ook gebruiken om de geluidsoverlast te verminderen?

Absoluut! Rolluiken hebben geluiddempende eigenschappen, waardoor ze effectief zijn in het verminderen van geluidsoverlast van buitenaf, zoals verkeer, bouwwerkzaamheden en andere omgevingsgeluiden.

Zijn rolluiken geschikt voor alle weersomstandigheden?

Ja, rolluiken zijn duurzaam en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen regen, wind, zon en zelfs hagel, waardoor ze een betrouwbare oplossing zijn voor buitengebruik.

Zijn rolluiken eenvoudig te bedienen?

Ja, rolluiken zijn gemakkelijk te bedienen. We bieden handmatige bediening met een band, koord of slingerstang, evenals geautomatiseerde bediening met afstandsbediening of een slimme app op je smartphone. Je kunt de bedieningsoptie kiezen die het beste past bij jouw gemak en behoeften.

Interieuradvies

Komt u er zelf niet uit? Vraagt u zich af wat er allemaal mogelijk is? Lukt het niet om de perfecte combinatie te maken? Of geeft u het gewoon graag uit handen. Wij geven u graag advies.

Contact gegevens

Adres

Marktplein 24
1972 GB IJmuiden

Contact

0255 536060
info@ubokok.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:30
Woensdag 10:00 – 17:30
Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

’s avonds op afspraak

Kom in contact