Zonneschermen

Wat is een zonnescherm? 

Ontdek onze hoogwaardige zonneschermen en creëer een oase van schaduw en comfort op je terras, balkon of tuin. Met verschillende kleuren en designs passend bij jouw stijl, bieden onze duurzame zonneschermen bescherming tegen de zon en reguleren ze de binnentemperatuur. Geniet van gemak en comfort met handmatige of geautomatiseerde bedieningsopties. Bespaar energie en verleng de levensduur van je meubels met onze professioneel geïnstalleerde zonneschermen. Bezoek onze showroom voor persoonlijk advies en maak van jouw buitenruimte een plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

 

Veelgestelde vragen over zonneschermen

Welke voordelen bieden zonneschermen voor mijn buitenruimte?

Zonneschermen bieden verschillende voordelen, zoals bescherming tegen schadelijke UV-stralen, reguleren van de binnentemperatuur, verlenging van de levensduur van meubels en vloeren, en het creëren van een comfortabele schaduwrijke plek om buiten te ontspannen.

Zijn zonneschermen geschikt voor alle weersomstandigheden?

Ja, onze zonneschermen zijn gemaakt van materialen die bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden, zoals zon, regen en wind. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en hun functionaliteit te behouden, ongeacht het weer.

Kan ik de zonneschermen zelf installeren of is professionele hulp nodig?

Hoewel sommige zonneschermen mogelijk eenvoudig zelf te installeren zijn, raden we aan om professionele hulp in te schakelen. Onze ervaren installateurs zorgen voor een veilige en correcte installatie, zodat je optimaal kunt genieten van je zonnescherm.

Welke bedieningsopties zijn er beschikbaar voor zonneschermen?

We bieden verschillende bedieningsopties, waaronder handmatige bediening met slingerstang of koord, maar ook geautomatiseerde bediening met afstandsbediening of zelfs smartphone-apps. Kies de optie die het beste past bij jouw gemak en comfort.

Kan ik het design van mijn zonnescherm afstemmen op mijn persoonlijke stijl?

Absoluut! Onze zonneschermen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen en designs, zodat je een zonnescherm kunt kiezen dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke smaak en de stijl van je huis. We hebben een breed scala aan opties om aan al jouw wensen te voldoen.

Interieuradvies

Komt u er zelf niet uit? Vraagt u zich af wat er allemaal mogelijk is? Lukt het niet om de perfecte combinatie te maken? Of geeft u het gewoon graag uit handen. Wij geven u graag advies.

Contact gegevens

Adres

Marktplein 24
1972 GB IJmuiden

Contact

0255 536060
info@ubokok.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:30
Woensdag 10:00 – 17:30
Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

’s avonds op afspraak

Kom in contact