Rolgordijnen

Wat zijn rolgordijnen?

 

Rolgordijnen zijn stijlvol, praktisch en bovendien geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen in huis. Sfeer en privacy zijn hierbij gemakkelijk te realiseren. Ze zijn al jaren favoriet omdat ze altijd mooi én functioneel zijn.

Rolgordijnen zijn niet alleen lichtwerend, maar ook warmtewerend. Sommige stoffen bevatten een gemetalliseerde achterkant. Dit zorgt voor een hoge warmtereflectie waardoor warmte buiten wordt gehouden. Het kan leiden tot een 20% lagere koellast en daarmee een verlaging van de energierekening.

Rolgordijnen zijn beschikbaar met kettingbediening, veerbediening of elektrische bediening. Elektrisch bediende rolgordijnen kunnen met een aantal van drie worden gekoppeld, zodat er maar één motor nodig is. Daarnaast bieden we diverse montage-oplossingen voor kunststof kozijnen, uitstekende delen en dakramen.

Woodweaves, een leuke variatie vouwgordijn!

Sfeervol en warm. Dat zijn de woodweaves van Welthon. Woodweaves zijn geweven houten rol- en vouwgordijnen dat voor een Mediterraanse lichtfiltering zorgt. Deze raamdecoratie is leverbaar in vijf weefstructuren en verkrijgbaar in maar liefst 30 verschillende kleuren.

Alvast wat ideeën

Eigenschappen van rolgordijnen

Rolgordijnen hebben een eenvoudig bedieningssysteem dat gebruiksvriendelijk is. Met een kettingmechanisme of veermechanisme kun je het gordijn gemakkelijk omhoog en omlaag rollen om het gewenste niveau van privacy en lichtinval te regelen.
Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen, kleuren en patronen, waardoor je veel ontwerpmogelijkheden hebt om het gordijn af te stemmen op jouw persoonlijke stijl en interieur. Er zijn verschillende stoffen beschikbaar, zoals verduisterende, lichtdoorlatende en transparante stoffen, om te voldoen aan diverse behoeften.
Rolgordijnen hebben een compact ontwerp dat weinig ruimte inneemt wanneer ze zijn opgetrokken. Hierdoor zijn ze bijzonder geschikt voor ramen met beperkte ruimte, zoals die in kleine kamers of voor ramen die naast meubels of andere decoratieve elementen worden geplaatst. Ze bieden een gestroomlijnde en subtiele uitstraling en zijn gemakkelijk te integreren in verschillende interieurstijlen.

Veelgestelde vragen over rolgordijnen

Zijn de stoffen van rolgordijnen duurzaam?

We streven er voortdurend na om onze voetafdruk op de planeet te verbeteren. Daarom bieden we je in onze collectie rolgordijnen verschillende duurzame stoffen aan. Deze stoffen zijn gemaakt van 100% gerecyclede of upcyclede materialen.

Hebben rolgordijnen nog extra voordelen?

Net als mensen zijn ramen er in allerlei soorten en maten. Met onze uitgebreide collectie is er voor ieder raam of behoefte een oplossing. Extra eigenschappen van onze stoffen zoals vochtbestendigheid, vuilafstotend, vlamvertragend en antibacterieel zorgen ervoor dat onze rolgordijnen jarenlang mooi blijven.

Wat zijn de mogelijkheden van woodweaves?

Met woodweaves creeëer je een unieke eyecatcher in huis! Je hebt keus uit 30 verschillende kleuren, 5 verschillende weefstructuren en je hebt een ruim palet aan bies mogelijkheden. 

Hebben jullie een montage- en meetservice?

Bij Wooncentrum Ubo Kok meten we gratis in en komen onze top monteurs het gewenste product nauwkeurig monteren.  

Interieuradvies

Komt u er zelf niet uit? Vraagt u zich af wat er allemaal mogelijk is? Lukt het niet om de perfecte combinatie te maken? Of geeft u het gewoon graag uit handen. Wij geven u graag advies.

Contact gegevens

Adres

Marktplein 24
1972 GB IJmuiden

Contact

0255 536060
info@ubokok.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:30
Woensdag 10:00 – 17:30
Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

’s avonds op afspraak

Kom in contact