Trapbekleding

Wat is trapbekleding?

Geef je trap een prachtige en duurzame transformatie met onze hoogwaardige trapbekleding. Ontdek een scala aan stijlen, kleuren en materialen die perfect passen bij jouw interieur. Upgrade je trap naar een echte eyecatcher en geniet van jarenlang comfort en klasse.

 

Alvast wat trapbekleding ideeën

Veelgestelde vragen over trapbekleding

Welke soorten trapbekleding bieden jullie aan?

Bij Wooncentrum Ubo Kok bieden we diverse trapbekledingsmogelijkheden aan, waaronder tapijt, lopers in diverse materialen, PVC, hout en laminaat. Elk materiaal heeft unieke eigenschappen en stijlen om aan jouw voorkeuren te voldoen.

Is trapbekleding veilig en duurzaam?

Absoluut! Onze trapbekleding is van hoogwaardige kwaliteit en voldoet aan veiligheidsnormen. Daarnaast zijn onze materialen duurzaam en slijtvast, waardoor ze lang meegaan en jouw trap beschermd blijft.

Kan trapbekleding worden geïnstalleerd op open trappen?

Ja, onze trapbekleding kan ook op open trappen worden geïnstalleerd. We hebben verschillende opties, zoals tapijten met mooie traproedes, om een veilige en esthetische oplossing te bieden voor open trappen.

Hoe onderhoud ik trapbekleding?

Het onderhoud van trapbekleding is meestal eenvoudig. Regelmatig stofzuigen en af en toe een vochtige doek gebruiken is meestal voldoende om de trap schoon te houden. We kunnen je ook adviseren over het juiste onderhoud voor het gekozen materiaal.

Zijn jullie trapbekleding op maat gemaakt?

Ja, onze trapbekleding wordt op maat gemaakt om perfect aan te sluiten op jouw trap. Onze deskundige vakmensen zorgen ervoor dat de bekleding nauwkeurig wordt geïnstalleerd, waardoor je trap er strak en professioneel uitziet.

Interieuradvies

Komt u er zelf niet uit? Vraagt u zich af wat er allemaal mogelijk is? Lukt het niet om de perfecte combinatie te maken? Of geeft u het gewoon graag uit handen. Wij geven u graag advies.

Contact gegevens

Adres

Marktplein 24
1972 GB IJmuiden

Contact

0255 536060
info@ubokok.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:30
Woensdag 10:00 – 17:30
Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

’s avonds op afspraak

Kom in contact