Screens

Wat zijn screens? 

Ontdek de perfecte balans tussen stijl, functionaliteit en privacy met onze screens, de ideale buitenzonwering voor jouw huis. Onze screens zijn ontworpen om de zonnestralen en warmte te weerstaan, waardoor je interieur koel blijft en je energie bespaart. Met hun eigentijdse design en diverse kleuropties voegen onze screens een moderne touch toe aan de gevel, terwijl ze ook zorgen voor optimale privacy zonder het uitzicht te belemmeren. Kies voor duurzame kwaliteit en geniet van comfort en esthetiek met onze maatwerk screens, afgestemd op jouw behoeften en smaak.

Veelgestelde vragen over screens

Wat zijn screens en hoe werken ze?

Screens zijn een vorm van buitenzonwering die bestaan uit een strak geweven doek dat verticaal voor het raam wordt geplaatst. Ze blokkeren het zonlicht en de warmte van buitenaf, terwijl je toch van binnenuit naar buiten kunt kijken. Door het doek van de screen te laten zakken, creëer je een comfortabele en schaduwrijke binnenomgeving.

Bieden screens bescherming tegen schadelijke UV-straling?

Ja, screens zijn effectieve zonwering die schadelijke UV-straling blokkeert. Hierdoor verminderen ze de kans op verkleuring van meubels en vloeren, en bieden ze ook bescherming voor je huid tegen schadelijke zonnestralen.

Zorgen screens voor extra isolatie in mijn huis?

Zeker! Screens fungeren als een isolatielaag tussen het raam en het doek, waardoor ze de binnentemperatuur helpen reguleren. In de zomer houden ze de warmte buiten, terwijl ze in de winter koude lucht buiten houden, wat kan leiden tot energiebesparingen op verwarmings- en koelingskosten.

Zijn screens bestand tegen alle weersomstandigheden?

Ja, screens zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Het doek is waterafstotend en bestand tegen uv-stralen, waardoor het lang meegaat en zijn kleur behoudt. Ze zijn ook bestand tegen wind, waardoor ze een duurzame oplossing zijn voor buitengebruik.

Kan ik de screens handmatig bedienen of is er een automatisch systeem beschikbaar?

Bij Wooncentrum Ubo Kok bieden we zowel handmatige als automatische bedieningsopties voor onze screens. Met handmatige bediening kun je de screens eenvoudig met een koord of slingerstang verstellen. Voor extra gemak en comfort kun je ook kiezen voor een automatisch systeem met afstandsbediening of zelfs een slimme app voor bediening via je smartphone.

Interieuradvies

Komt u er zelf niet uit? Vraagt u zich af wat er allemaal mogelijk is? Lukt het niet om de perfecte combinatie te maken? Of geeft u het gewoon graag uit handen. Wij geven u graag advies.

Contact gegevens

Adres

Marktplein 24
1972 GB IJmuiden

Contact

0255 536060
info@ubokok.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:30
Woensdag 10:00 – 17:30
Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

’s avonds op afspraak

Kom in contact