Shutters

Wat zijn shutters?

 

Het ultieme houten maatwerkproduct dat voor elk raam passend gemaakt kan worden. Onze shutters voegen in elk interieur sfeer toe. We bieden een veelzijdigheid aan kleuren, afwerkingen en lamelmaten.

Shutters op maat zijn de meest stijlvolle raamdecoratie. Ze zijn heel populair en passen perfect in je interieur. Shutters zijn modern en bieden privacy. We helpen je graag vrijblijvend bij het maken van de juiste keuze.

We hebben de shuttercollecties van Wehlton. Het materiaal van shutters kan verschillen uit hout, kunststof of een combinatie van beide. Alle shutters zijn perfect als badkamer raambekleding.

 

Alvast wat ideeën

Eigenschappen van shutters

Shutters bieden uitstekende lichtreguleringsopties. Door de verstelbare lamellen kun je gemakkelijk de hoeveelheid natuurlijk licht in een kamer aanpassen. Je kunt de lamellen kantelen om het licht subtiel te filteren of de shutters volledig openen voor maximale lichtinval.
Shutters bieden een hoog niveau van privacy, vooral wanneer de lamellen volledig zijn gesloten. Hierdoor kunnen voorbijgangers niet naar binnen kijken, terwijl je nog steeds kunt genieten van een beperkte lichtinval. Bovendien kun je met de verstelbare lamellen de ventilatie regelen door ze deels te openen, wat zorgt voor een aangename luchtcirculatie.
Shutters zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals hout, vinyl of aluminium, waardoor ze duurzaam en langdurig zijn. Ze bieden niet alleen functionele voordelen, maar voegen ook een vleugje elegantie en stijl toe aan elk interieur. Shutters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afwerkingen en lamelbreedtes, waardoor ze een tijdloze en esthetisch aantrekkelijke raamdecoratie zijn voor elke ruimte.

Veelgestelde vragen over shutters

In wat voor maten zijn shutters te krijgen?

Je hebt keus uit 4 verschillende lamelmaten. In 63, 76, 89 en 114 mm. 

Kan ik kiezen uit verschillende afwerkingen?

Er is variatie mogelijk! Kies voor smooth, open finish of een lime wash. 

Heb ik keus uit verschillende kleuren?

Ga je voor shutters? Dan heb je een uitgebreid kleurenpalet. Passend bij jouw interieur. 

Hebben jullie een montage- en meetservice?

Bij Wooncentrum Ubo Kok meten we gratis in en komen onze top monteurs het gewenste product nauwkeurig monteren.  

 

Interieuradvies

Komt u er zelf niet uit? Vraagt u zich af wat er allemaal mogelijk is? Lukt het niet om de perfecte combinatie te maken? Of geeft u het gewoon graag uit handen. Wij geven u graag advies.

Contact gegevens

Adres

Marktplein 24
1972 GB IJmuiden

Contact

0255 536060
info@ubokok.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:30
Woensdag 10:00 – 17:30
Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

’s avonds op afspraak

Kom in contact